Γήπεδο του Μεσσηνιακού – Αγιασμός και εγκαίνια με κάθε επισημότητα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γήπεδο του Μεσσηνιακού – Αγιασμός και εγκαίνια με κάθε επισημότητα

Γήπεδο του Μεσσηνιακού – Αγιασμός και εγκαίνια με κάθε επισημότητα

Share This

 


Με κάθε επισημότητα έγιναν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του ιστορικού Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου αλλά και η πρώτη επίσημη πράξη μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας των σωματείων του Μεσσηνιακού, του Πανθουριακού και του Αίαντα Καλαμάτας.

Ο Μεσσηνιακός που ιδρύθηκε στην Καλαμάτα το 1888 συνεχίζει τη μακράν ιστορία του επιβιώνοντας αγωνιστικά  και οργανωτικά σε όλα τα επίπεδα, προχωρώντας φέτος σε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία να εκσυγχρονίσει την εικόνα το γήπεδό του. Η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με κόστος που αγγίζει τις 300 χιλιάδες ευρώ έγινε με την οικονομική αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και για τον σύλλογο αποτελεί το μεγαλύτερο project των τελευταίων χρόνων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, Μίλτος Χρυσομάλλης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Καπέλιος, Γιάννης Μαντζούνης, Άννα Καλογεροπούλου, Στάθης Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Σκοπετέας, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Ανδρέας Καραγιάννης, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, ο Δημήτρης Ροϊδης Αστυνομικός υποδιευθυντής Δ.Α. Μεσσηνίας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας, ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας Τάσος Αγγελής και άλλοι εκπρόσωποι φορέων. Το πάρω βεβαίως εδωσε και ο πρόεδρος του Πανθουριακου Αγαθοκλης Χριστόπουλος, οι προπονητές και οι αθλητές των τριών συλλογών που μαζι προχωρούν στο μέλλον.

   

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ, ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

Ο πάτερ Αντώνιος τέλεσε τον αγιασμό με ευχές για κάθε επιτυχία και πάνω απ’ όλα τη διδαχή στους νέους αθλητές τις αρχές του «εύ αγωνίζεσθε» και της «ευγενούς άμιλλας» για να δώσει τον λόγο στον πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου ο οποίος σε μια σύντομη αναδρομή αναφέρθηκε στην διαχρονική στήριξη του δήμου Καλαμάτας από τις αρχές του 1900 μέχρι σήμερα αλλά και στην σπουδαία οικονομική αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την βοήθεια της οποίας υλοποιήθηκε ο εκσυγχρονισμός του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages