Αννίτα Πάνια: Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου εγκαταστάθηκαν στο σπίτι της στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αννίτα Πάνια: Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου εγκαταστάθηκαν στο σπίτι της στην Καλαμάτα

Αννίτα Πάνια: Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου εγκαταστάθηκαν στο σπίτι της στην Καλαμάτα

Share This

 


Ο Νίκος Καρβέλας τόσο με την Άννα Βίσση, όσο και με την Αννίτα Πάνια διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια άριστες σχέσεις.

Ο καλλιτέχνης πριν από λίγους μήνες έγινε για τρίτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Υπενθυμίζουμε πως ο Νίκος Καρβέλας με την Άννα Βίσση έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Σοφία, η οποία έχει δημιουργήσει την οικογένειά της και ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική.

Παράλληλα και με την Αννίτα Πάνια έχουν έναν γιο, τον Ανδρέα, που θα τους ενώνει για πάντα η αγάπη και αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα τους.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας

Αννίτα Πάνια: Στην Καλαμάτα ο Νίκος Καρβέλας με την Έλενα Φερεντίνου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tlife, o Nίκος Καρβέλας με την σύντροφό του,  Έλενα έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι που διαθέτει η Αννίτα Πάνια στη Καλαμάτα! Ο συνθέτης με τη Έλενα πήγαν στην Καλαμάτα στο σπίτι της Αννίτας για να κάνουν το καλοκαίρι τις διακοπές τους και τους άρεσε τόσο που αποφάσισαν νε μείνουν μέχρι… νεωτέρας!

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο σπίτι της Άννίτας στην Καλαμάτα, έχουν κάνει διακοπές μαζί και η Αννίτα με τον σύντροφό της Νίκο Σαμοΐλη αλλά και η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου, με την οικογένεια να αποδεικνύει πως διατηρεί άριστες σχέσεις.

ΠΗΓΗ Enimerotiko.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages