ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ για τα προβλήματα του δήμου Δυτικής Μάνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ για τα προβλήματα του δήμου Δυτικής Μάνης

ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ για τα προβλήματα του δήμου Δυτικής Μάνης

Share This

 


Τα προβλήματα της Δυτικής Μάνης τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα με τον δήμαρχο Δημήτρη Γιαννημάρα. Ο δήμαρχος παρουσίασε τις προτάσεις έργων για την περιοχή χαρακτηρίζοντας την ανάγκη  ένταξής τους στα χρηματοδοτικά εργαλεία επιτακτική για την ευημερία και ποιότητα ζωής των πολιτών του δήμου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Στις 12 του μηνός Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτριος Γιαννημάρας είχε συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, για τα έργα του Δήμου που έχουν υποβληθεί στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Ο Δήμαρχος ανέπτυξε στον Υπουργό της προτάσεις του Δήμου και την ανάγκη ένταξής τους, και ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε ότι στη Συνεδρίαση της Επιτροπής στο τέλος Σεπτεμβρίου θα τις δει με πνεύμα ικανοποίησής τους.»

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ

την προβολή της ταινίας «Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ», την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20.30 στην Πλατεία της Καρδαμύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages