Αλ. Χαρίτσης στο BEST: «Σκάνδαλο μεγατόνων οι παρακολουθήσεις -Παρακρατικοί μηχανισμοί στο Μαξίμου» - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Αλ. Χαρίτσης στο BEST: «Σκάνδαλο μεγατόνων οι παρακολουθήσεις -Παρακρατικοί μηχανισμοί στο Μαξίμου»

Αλ. Χαρίτσης στο BEST: «Σκάνδαλο μεγατόνων οι παρακολουθήσεις -Παρακρατικοί μηχανισμοί στο Μαξίμου»

Share This

 


Ως την απόλυτη πολιτική κοροϊδία και εξαπάτηση χαρακτήρισε την “απόφαση Γεωργαντά” για την Ελιά ΠΟΠ Καλαμάτας , ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, της τηλεόρασης Best.

Ο κ. Χαρίτσης στάθηκε στην ενότητα που υπάρχει από όλους τους φορείς απέναντι στις τελευταίες εξελίξεις,  κάνοντας λόγο για ένα αρραγές μέτωπο που έχει δημιουργηθεί για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα για το οποίο ” δεν μπαίνουν τοπικιστικοί όροι, ούτε αντιπαραθέσεις  με άλλες περιοχές”. Χαρακτήρισε λανθασμένη και επικίνδυνη την απόφαση, η οποία όπως σημείωσε  δεν αναιρεί την “απόφαση Αποστόλου” αλλά την  ισχυροποιεί και παρατήρησε “σε αυτή την υπόθεση δεν χωρούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και εκμεταλλεύσεις. Είναι ένα μεγάλο λάθος από το 2018 και πρέπει να ανατραπεί”. Τέλος ο κ. Χαρίτσης αφού υπογράμμισε ότι η ενότητα που υπάρχει αποτελεί εφαλτήριο, σημείωσε,  “το μέτωπο πρέπει να διευρυνθεί και να κατανοήσουμε όλοι ότι σε κίνδυνο τίθενται το εθνικό μας προϊόν”.

“ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ”

Ο κ. Χαρίτσης αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ο αγροτικός τομέα, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, αφού υπογράμμισε ότι τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση δεν είναι αποτελεσματικά τόνισε ότι ,”πολιτική διέξοδος είναι η προσφυγή στην κάλπη”.

Τρομακτική χαρακτήρισε την απόφαση πολλών αγροτών, να εγκαταλείψουν τις καλλιέργειες και μίλησε για ενεργειακή, οικονομική, κοινωνική και ενδεχόμενη πολύ σύντομα διατροφική κρίση, σημειώνοντας ότι “τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με ουσιαστικά μέτρα και όχι με επικοινωνία και επιδόματα”.

“ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ”

Με σκληρή γλώσσα ο κ. Χαρίτσης μίλησε για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, χαρακτηρίζοντας την “σκάνδαλο μεγατόνων” που διασύρει διεθνώς την χώρα, ενώ υπογράμμισε ότι “η κυβέρνηση επιχειρεί να την συγκαλύψει” προσθέτοντας πως επικρατεί “ένα σκοτάδι” και μιλώντας για “τη λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού που είχε στηθεί”. “Όσοι ευθύνονται πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που πρέπει να έχουν. Οι συνέπειες είναι η ήττα του κ. Μητσοτάκη , στις ερχόμενες εκλογές”, είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε όλα να έρθουν στο φως για να γνωρίζουν απόλυτα οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages