Μαθητές του 5ου Γυμνασίου στον Δήμαρχο Καλαμάτας για τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μαθητές του 5ου Γυμνασίου στον Δήμαρχο Καλαμάτας για τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις

Μαθητές του 5ου Γυμνασίου στον Δήμαρχο Καλαμάτας για τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις

Share This


 Στο πλαίσιο του προγράμματος Εrasmus + KA2: «Ecological and environmental protection education in a European context», μαθητές του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο. Ο Δήμαρχος απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών, σχετικά με την ένταξη της Καλαμάτας στις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις της Ε.Ε. έως το 2030.

Η συνέντευξη θα αποτελέσει μέρος ενός βίντεο – ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή, το οποίο οι μαθητές του σχολείου θα παρουσιάσουν, τέλη Οκτωβρίου, στην πόλη Pitesti της Ρουμανίας κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης στο σχολείο Liceul Tehnologic Costești.

Στο πρόγραμμα λαμβάνουν μέρος οι μαθητές που απαρτίζουν την ομάδα Erasmus του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας και οι καθηγήτριες Κατερίνα Αλεξοπούλου, Γεωργία Νικολετσέα, Έβελυν Σκαρπαλέζου με συντονίστρια την κα. Γεωργία Μουσελίμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages