17η χρονιά στην Καλαμάτα το συνέδριο «Αιματολογικά Νέα – Σύγχρονη Νοσηλευτική» - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

17η χρονιά στην Καλαμάτα το συνέδριο «Αιματολογικά Νέα – Σύγχρονη Νοσηλευτική»

17η χρονιά στην Καλαμάτα το συνέδριο «Αιματολογικά Νέα – Σύγχρονη Νοσηλευτική»

Share This

 


Το Τμήμα Κλινικής Αιματολογίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας συνδιοργανώνουν με τη Περιφέρεια Πελοποννήσου ΠΕ Μεσσηνίας, για 17η χρονιά το συνέδριο «Αιματολογικά Νέα – Σύγχρονη Νοσηλευτική». Το φετινό συνέδριο αφιερώνεται στη μνήμη της Καθηγήτριας Αιματολογίας, Ηλέκτρας Ξεφτέρη.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν το 3ο Περιφερικό τμήμα της ¨Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και η Ιατρική εταιρεία Μεσσηνίας. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας , του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

“Είναι κοινή διαπίστωση πως η σύγχρονη ιατρική διέρχεται την πιο γόνιμη περίοδο στην ιστορία της και ένας ιλιγγιώδης όγκος νέας γνώσης μας κατακλύζει.

Στο Συνέδριο δεν επιθυμούμε να τεθεί μόνο το ζήτημα της γνώσης αλλά και της σωστής κρίσης. Το να κατέχει κανείς ακένωτη δεξαμενή γνώσεων, χωρίς να διαθέτει το χάρισμα της κριτικής σκέψης τον καθιστά σχολαστικό και άχρηστο. Πρέπει να ασκεί κανείς τη βαθιά και πλατιά σκέψη και όχι την πολυμάθεια.

 Εκ μέρους της Επιτροπής του Συνεδρίου, αναμένουμε με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία να καλωσορίσουμε στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας, τους καταξιωμένους ιατρούς από τα Πανεπιστήμια Αθηνών, Πατρών και Θεσσαλίας καθώς επίσης και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα Νοσηλευτικά Κέντρα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις για ένα επιτυχημένο, γόνιμο και εποικοδομητικό Συνέδριο.”

Εκ της Επιστημονικής Επιτροπής

Αδαμόπουλος Κ. Ιωάννης,   Αδαμοπούλου Θεοδούλη

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages