Kalamata Open: Η Καλαμάτα στόχος του ανδρικού τένις με το δεύτερο Πανελλήνιο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Kalamata  Open: Η Καλαμάτα στόχος του ανδρικού τένις με το δεύτερο Πανελλήνιο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα

Kalamata Open: Η Καλαμάτα στόχος του ανδρικού τένις με το δεύτερο Πανελλήνιο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα

Share This

 


Το δεύτερο Kalamata  Open έρχεται και φέρνει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα σπουδαίους αθλητές της αντισφαίρισης, τα μεγάλα ονόματα του σύγχρονου ελληνικού ανδρικού τένις που εγγυώνται συναρπαστικό θέαμα.

Δύο εκ των σπουδαιότερων αθλητών αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα θα βρεθούν στα κορτ της Τέντας για το  Πανελλήνιο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις  31/08 έως 4/09/2022. Ο λόγος για τους  Χρήστο Κεϊσίδη του Ορφέα Λάρισας  και Φάνη Κοντόπουλο του Ζεύς Κορινθίας.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του δήμου Καλαμάτας και του Επιμελητήριο Μεσσηνίας και χαίρει της ευγενική χορηγίας του καταστήματος tikla του μέλους και αθλητή του ΟΑΚ, Βαγγέλη Σαραντόπουλου.

Οι διοργανωτές του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου κάλεσαν το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες καθώς αποτελεί  “…μια εξαιρετική ευκαιρία για το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου. Είναι μια σημαντική διοργάνωση πόλος έλξης επισκεπτών αναδεικνύοντας την πόλη ως αθλητικό τουριστικό προορισμό”  τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος  Μακρής.

Υπογράμμισε δε πως ως διοίκηση “θα συνεχίσουμε να χτίσουμε πάνω στο έργο της προηγούμενης διοίκησης” κάνοντας ειδική αναφορά στα έργα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με ιδιωτική πρωτοβουλία και χρηματοδότηση.

Ο διευθυντής αγώνων και προπονητής Πάνος Σταυριανέας  στάθηκε στο θέαμα που θα προσφέρουν οι αγώνες στεκόμενος ιδιαιτέρως στη σπουδαιότητα των αγώνων για την προβολή του αθλήματος. Οι αγώνες θα έχουν ελεύθερη είσοδο και ώρα έναρξης 6μ.μ.

Τα έπαθλα είναι: στα μονά  800 € ο πρώτος, 400€ ο δεύτερος και από 200 ευρώ θα λάβουν ο τρίτος και ο τέταρτος. Στα διπλά το πρώτο ζευγάρι θα πάρει 300 € και το δεύτερο  150€.

Ο προεδρος της ΚΕ ΦΑΡΙΣ Παντελής Δρούγας τόνισε πως ” ο δήμος είναι συμπαραστάτης του Ομίλου και στηρίζει υλικά και ηθικά. Ελπίζουμε να γίνουν περισσότεροι  αγώνες στο μέλλον.”

Με ευχές για επιτυχία αναφέρθηκε στους αγώνες και ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Μεσσηνίας τονίζοντας πως “Ως επιμελητήριο στηρίζουμε και βοηθάμε κάθε διοργάνωση με πανελλήνιο χαρακτήρα και πελοπονησσιακή εμβέλεια.”

Τις δικές του ευχές έστειλε και ο χορηγός των αγώνων  Βαγγέλης Σαραντόπουλος λέγοντας πως “Σαν αθλητές και μέλη του Ομίλου παρακολουθούμε όσα γίνονται και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίζουμε την  όλη πρόσπαθεια”.

Σ. Τρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages