Γ. Δέδες: «Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν κουνιέται ούτε φύλλο -Απραξία μεγάλων έργων και έλλειψη σχεδιασμού» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γ. Δέδες: «Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν κουνιέται ούτε φύλλο -Απραξία μεγάλων έργων και έλλειψη σχεδιασμού»

Γ. Δέδες: «Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν κουνιέται ούτε φύλλο -Απραξία μεγάλων έργων και έλλειψη σχεδιασμού»

Share This

 



Αίσθηση προκάλεσε η κοινή παρέμβαση τριών στελεχών της πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ)σε ένα θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα -και με τις όλες του υπόλοιπες διαστάσεις- και ο λόγος γίνεται για το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας. Μέσα στα υπόλοιπα με άκρως εμφατικό και χαρακτηριστικό τρόπο τοποθετήθηκε φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST o Επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» Γιώργος Δέδες.

Ο κ. Δέδες που ως Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών δρομολόγησε την σειρά αυτών των αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για την ολιγωρία που αποτυπώνεται όχι μόνο σε αυτό το έργο «που γίνεται κάθε 100 χρόνια, αλλά για την τεράστια ταλαιπωρία που στη Μεσσηνία σε επίπεδο έργων γνωρίζει την αποθέωσή της».

Ο έμπειρος πολιτικός αναφέρθηκε στα… ξεκαθαρίσματα στη «γαλάζια» πολυκατοικία που στοιχίζουν στην πλάτη της αναγκαιότητας των έργων σημειώνοντας το ρόλο του… κουμανταδόρου που κάποιοι θέλουν από το 2019 ειδικά στη Μεσσηνία, με σαφείς αιχμές να υπάρχουν για τις πρακτικές της Περιφέρειας. Αιχμές οι οποίες στην συνέχεια εντάθηκαν αναφορικά με τους χειρισμούς του Περιφερειάρχη που «εάν ήθελε να πάρει οποιαδήποτε άποψη για τον ίδιο θα μπορούσε να το είχε κάνει μήνες πριν» κάνοντας επιπλέον λόγο για επιτροπή με… αμφιλεγόμενη σύνθεση που δεν είχε γίνει γνωστή στο ΠΕΣΥ. Στάθηκε με έμφαση στην πρόταση 5 σημείων που έχει κατατεθεί και που μπορεί να εμπλουτίσει και να τροποποιήσει την ΜΠΕ στην βάση της όλης συζήτησης που έχει αναπτυχθεί.

Η κουβέντα πήγε και στα όσα εξελίσσονται στην Περιφέρεια και ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με την αναφορά πως «δεν κουνιέται φύλλο», κατηγορώντας την περιφερειακή αρχή για απραξία μεγάλων έργων και την έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού, αναφέροντας παράλληλα πως δεν υπάρχει καμία ποιοτική διαφορά με το παρελθόν στους τομείς του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και των υποδομών, που έχουν μείνει «στη λογική του μπαλώνω λακκούβα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages