Την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. Πύλου – Νέστορος ζητεί ο Δ. Καφαντάρης για το δρόμο Κορυφάσιο – Λαδά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. Πύλου – Νέστορος ζητεί ο Δ. Καφαντάρης για το δρόμο Κορυφάσιο – Λαδά

Την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. Πύλου – Νέστορος ζητεί ο Δ. Καφαντάρης για το δρόμο Κορυφάσιο – Λαδά

Share This

 


Την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος, ζητεί με επιστολή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Καφαντάρης, προς το δήμαρχο Πύλου – Νέστορος, για το επικείμενο κλείσιμο του δρόμου Κορυφάσιο – Λαδά  για πάνω από τρεις μήνες.

Επίσης ο κ. Καφαντάρης ζητεί την παρουσία θεσμικών εκπροσώπων και πολιτών της επίμαχης περιοχής, των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υποδομών και φυσικά του αναδόχου του έργου για να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις που θα ωφελούν και τους πολίτες αλλά και την ομαλή εξέλιξη των εργασιών.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Καφαντάρη:

Κύριε Δήμαρχε

Πληροφορηθήκαμε μέσω του τύπου ότι για τις ανάγκες ανακατασκευής του δρόμου Κορυφάσιο  Λαδά στα  πλαίσια της εργολαβίας της βελτίωσης του οδικού άξονα Σουληνάρι Κορυφάσιο Λαδά, έχει δωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες έγκριση κλεισίματος του δρόμου Κορυφάσιο Λαδά για πάνω από τρεις μήνες ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν μπορεί να υλοποιηθεί διότι πέρα από ότι δίνει παράκαμψη μέσω Ίκλαινας και Ελαιοφύτου δηλαδή παράκαμψη πολλών χιλιομέτρων, ταυτόχρονα ξεκινά και η ελαιοκομική περίοδο με ότι αυτό σημαίνει για την μετακίνηση των αγροτών της περιοχής και όχι μόνο. Δεν μπορεί κανένας να αποκόψει την ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων απαγορεύοντας την μετακίνηση τους , γιαπί ουσιαστικά αυτό λέει η απόφαση .

Παρακαλώ πολύ όπως, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου, συγκαλέσετε άμεσα σε συνεδρίαση το Δημοτικό μας Συμβούλιο , παρουσία θεσμικών εκπροσώπων και πολιτών της επίμαχης περιοχής, των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υποδομών και φυσικά του αναδόχου του έργου για να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις που θα ωφελούν και τους πολίτες αλλά και την ομαλή εξέλιξη των εργασιών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages