Κατονόμασε το στενό περιβάλλον Μαξίμου ο Τατούλης για την υπόθεση του «κοριού» στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κατονόμασε το στενό περιβάλλον Μαξίμου ο Τατούλης για την υπόθεση του «κοριού» στη Μεσσηνία

Κατονόμασε το στενό περιβάλλον Μαξίμου ο Τατούλης για την υπόθεση του «κοριού» στη Μεσσηνία

Share This

Εκτός ελέγχου η πολιτική αντιπαράθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου που έχει πάρει σκληρές αποχρώσεις και σε προσωπικό επίπεδο. Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα μπήκαν στην συζήτηση της σημερινής συνεδρίασης που από την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οδήγησε ξανά στη γνωστή «κοκκορομαχία» Νίκα – Τατούλη και όχι μόνο εκεί.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας έφερε στην κουβέντα της… συνηθισμένης πολιτικής αντιπαράθεσης ξανά τον Πρωθυπουργό και αρκετές φορές καταφέρθηκε -όπως και στο παρελθόν κάνει διαρκώς- κατά του Κ. Μητσοτάκη, εντείνοντας με κάθε τρόπο τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον του. Μάλιστα αυτή την φορά έφθασε στο σημείο να κατονομάσει τον Μεσσήνιο στην καταγωγή Σύμβουλο του Πρωθυπουργού Θανάση Νέζη ως τον «φυσικό και ηθικό αυτουργό της ιστορίας του κοριού»!!!

Όπως επί λέξη ανέφερε: «Εσείς (σ.σ. ο Π. Νίκας) ήσασταν ο Επικεφαλής μαζί με το γραφείο του Μητσοτάκη των αποστασιών που έγιναν από την παράταξή μου. Εγώ έχω πει σε κρυφό χρόνο ότι την ιστορία του κοριού την έστησε το γραφείο Μητσοτάκη με εντολή, με πρώτο φυσικό και ηθικό αυτουργό το Θανάζη το Νέζη… Με ονόματα τα λέω».

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ Θ. ΝΕΖΗ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ

Σε επικοινωνία μας με τον κ. Νέζη η αντίδραση του Συμβούλου του Πρωθυπουργού ήταν άμεση. Ο ίδιος όπως μας γνωστοποίησε πως καταθέτει μήνυση και αγωγή στον Πέτρο Τατούλη για τα όσα σήμερα ανέφερε και πως το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. best tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages