ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Share This


 
Υπεγράφη  μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και του αναδόχου Ιωάννη Αργυράκη, η σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών οδών Δήμου Μεσσήνης». Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και είναι προϋπολογισμού μελέτης 2.441.000 ευρώ. Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή προβλέπονται χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα, τσιμεντοστρώσεις και σήμανση σε αγροτικούς δρόμους του Δήμου, στους οποίους απαιτούνταν κάθε χρόνο παρεμβάσεις αποκατάστασης.

Σημειώνεται ότι το υποέργο «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων του Δήμου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 1.510.000 ευρώ, που συμβασιοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό, αφορά ασφαλτοστρώσεις σε 7 Δημοτικές Κοινότητες, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, καθώς εκτελείται  η ασφαλτόστρωση στον αγροτικό δρόμο Εύας – Ευαγγελιστρίας σε μήκος 1.200 μέτρων.

Τα ανωτέρω δύο υποέργα που χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» αποτελούν μία σπουδαία παρέμβαση που θα δώσει ανάσα στον αγροτικό κόσμο καθώς θα διευκολύνει την πρόσβασή τους στα αγροκτήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages