ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This

 


Η ώρα της… ευθύνης φθάνει με την ΜΠΕ να περνά από το Περιφερειακό Συμβούλιο την προσεχή Τετάρτη. Τα ζητήματα πολλά και κρίσιμα, όπως αυτά αναδύονται για το ρόλο των… προσώπων και των… βραχιόνων που έφθασαν στο σημείο να… υποδεικνύουν και στα κόμματα το τι θα πρέπει να… πράξουν.

Μια κατάσταση που στοιχειοθετεί μια… ωμή πολιτική παρέμβαση -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Διευθυντής της τηλεόρασης BEST για τα όσα… νουθετεί και υποδεικνύει προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Μπιτσάνης με σημερινό του άρθρο- την ώρα που η Καλαμάτα εκτίθεται απέναντι σε έναν ενεργό κίνδυνο της πλημμυρικής απειλής και κανείς δεν έχει… απαντήσει με σαφέστατο και εμπεριστατωμένο τρόπο, στα όσα με τέτοιο χαρακτήρα έθεσαν τόσο ο πρώην Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Α. Τσαούσης όσο και ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας, με τον Ν. Μπελογιάννη να αναφέρει πως “…δεν υπήρξε καμία απάντηση για την ταμπακιέρα”. Η συνισταμένη πλέον για ένα μεγάλο έργο -που εάν χαθεί.. χάθηκε και η ευκαιρία- περνά από το ΠΕΣΥ με τις συγκλίσεις να αναζητώνται και από την στάση των συμβούλων να εξαρτώνται πολλά.

Αυτά και άλλα πολλά που σχετίζονται με τις κινήσεις και τις… επιδιώξεις όπως και το κρίσιμο ζήτημα της αλλαγής εδρών τέθηκαν επί τάπητος στον σημερινό σχολιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages