Επιτυχημένο Τουρνουά ποδοσφαίρου από τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επιτυχημένο Τουρνουά ποδοσφαίρου από τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας

Επιτυχημένο Τουρνουά ποδοσφαίρου από τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας

Share This

 


Με επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας και Κ.Ε. Φάρις, Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο δημοτικό γήπεδο «Π. Μπαχράμης».

Στο Τουρνουά συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, απ’ όλα τα ΚΔΑΠ του Δήμου. Τα ΚΔΑΠ χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, ένας όμιλος των ηλικιών 6 έως 9 ετών και ένα για τις ηλικίες 10 έως 12 ετών.

Στο μικρό τελικό συμμετείχαν οι 2 δεύτερες ομάδες της βαθμολογίας από κάθε όμιλο και στο μεγάλο τελικό συμμετείχαν οι 2 πρώτες ομάδες βάση βαθμολογίας από κάθε όμιλο επίσης.

Στις ηλικίες 6-9 ετών πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 8ου ΚΔΑΠ, τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του 6ου ΚΔΑΠ και στην 3η θέση ήρθε η ομάδα του 1ου ΚΔΑΠ.

Στις ηλικίες 10-12 ετών την 1η θέση κέρδισε η ομάδα του 1ου ΚΔΑΠ, τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του ΚΔΑΠ Βέργας και στην 3η θέση βρέθηκε η ομάδα του 6ου ΚΔΑΠ.

Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις και εντεταλμένος σύμβουλος των ΚΔΑΠ, Παντελής Δρούγας.

Ευχαριστίες από τα ΚΔΑΠ εκφράζονται στον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας, Τάκη Βασιλόπουλο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Ηλία Αλεξέα και τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Σταύρο Λάμια για τη βοήθεια και την στήριξη τους ως προς την υλοποίηση του Τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages