Η ΑΤΖΕΝΤΑ με τον Δήμαρχο Καλαμάτας οι επαγγελματίες εστίασης - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Η ΑΤΖΕΝΤΑ με τον Δήμαρχο Καλαμάτας οι επαγγελματίες εστίασης

Η ΑΤΖΕΝΤΑ με τον Δήμαρχο Καλαμάτας οι επαγγελματίες εστίασης

Share This

 


Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας με τους επαγγελματίες της πόλης συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Μαρίας Αγγελή.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν επιχειρηματίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο και στο Ιστορικό Κέντρο.

Ειδικότερα τέθηκε το θέμα της επέκτασης, κατά μία ώρα, του ωραρίου μουσικής, της απελευθέρωσης του ωραρίου λειτουργίας όμοιας με των καταστημάτων του κέντρου κ.ά.

Παράλληλα συζητήθηκαν προτάσεις και ιδέες για αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη τις περιόδους εκτός σεζόν, ενώ ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στις πάρα πολλές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού που φέρνουν κόσμο στην πόλη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος τόνισε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό της πόλης, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος επιδιώκει τη συνεργασία με τους φορείς για να λύνονται προβλήματα προς όφελος των συνδημοτών μας και γενικότερα της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages