Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τα διαγνωστικά εργαστήρια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τα διαγνωστικά εργαστήρια

Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τα διαγνωστικά εργαστήρια

Share This

 


Κλειστά από  Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη θα παραμείνουν τα μικροβιολογικά εργαστήρια καθώς και διαγνωστικά και ακτινολογικά, λόγω της κινητοποίησης των γιατρών

Σε ανακοίνωσή του ο ιατρικός σύλλογος Μεσσηνίας αναφέρει:

“Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας ,καθώς και οι Ιατρικοί Σύλλογοι όλης της χώρας, στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα και τις δράσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών που κινητοποιούνται από  τις 18, 19 και 20 Ιουλίου, σύμφωνα  με τις πάγιες θέσεις και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του ΠΙΣ στις 16/4/22, και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας στις 13/7/2022.

Ο ΠΙΣ, ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και οι Ιατρικοί Σύλλογοι όλης της χώρας καλούν για καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και επιπλέον ζητούν την υποστήριξη και των κλινικών ιατρών στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων τους.

Ενωμένοι και συνεπείς αγωνιζόμαστε για την κατάργηση του clawback, την ελάφρυνση των συσσωρευμένων αναγκαστικών υποχρεώσεων και την καθιέρωση αξιοπρεπών αμοιβών και αποζημιώσεων.

Παράλληλα ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και οι Ιατρικοί Σύλλογοι  όλης της χώρας, ζητούν αύξηση

του προϋπολογισμού για τις διαγνωστικές εξετάσεις, ώστε να αποπληρώνονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τους ιατρούς.

Ζητάμε ταχείες πολιτικές αποφάσεις για την αναγκαία άμεση βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των Εργαστηρίων, που συνιστά όρο επιβίωσης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages