Δέκτης παραπόνων η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εφημερίες φαρμακείων τις Κυριακές στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δέκτης παραπόνων η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εφημερίες φαρμακείων τις Κυριακές στην Καλαμάτα

Δέκτης παραπόνων η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εφημερίες φαρμακείων τις Κυριακές στην Καλαμάτα

Share This


 Δέκτης διαμαρτυριών από πολίτες της Καλαμάτας γίνεται τις τελευταίες ημέρες η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι οποίες αφορούν στην πρόβλεψη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας για την εφημερία ενός και μόνο φαρμακείου τις Κυριακές στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Στις εν λόγω διαμαρτυρίες γίνεται αναφορά σε “μεγάλη ταλαιπωρία” και “ουρές” στο μοναδικό εφημερεύον φαρμακείο, μεσούσης μάλιστα της τουριστικής περιόδου.

Οπως είναι γνωστό, οι κατά τόπους φαρμακευτικοί σύλλογοι εισηγούνται και η Περιφέρεια επικυρώνει το πρόγραμμα εφημεριών και διανυκτερεύσεων, ωστόσο στην παρούσα φάση ζητήθηκε από τον σύλλογο της Μεσσηνίας να αυξήσει -τουλάχιστον κατά ένα- τα φαρμακεία που εφημερεύουν Κυριακές στην Καλαμάτα, μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Οπως δήλωσε πάντως ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να ρυθμιστεί οριστικά το στην επόμενη υποβολή του προγράμματος εφημεριών και διανυκτερεύσεων από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages