3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας: Αυλαία για το πρόγραμμα Erasmus+ “Les fables, miroir de la vie” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας: Αυλαία για το πρόγραμμα Erasmus+ “Les fables, miroir de la vie”

3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας: Αυλαία για το πρόγραμμα Erasmus+ “Les fables, miroir de la vie”

Share This

 


Από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα η τελευταία συνάντηση των καθηγητών των 5 χωρών του προγράμματος Erasmus+ ” Les fables, miroir de la vie” ύστερα από πρόσκληση του 3ου Γυμνασίου Καλαμάτας, συντονιστικού σχολείου της σύμπραξης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι Ρουμάνοι καθηγητές επέδωσαν  στους υπόλοιπους εταίρους το μικρό βιβλιαράκι με μύθους που γράφτηκαν από μαθητές όλων των χωρών του προγράμματος και εκδόθηκε στη Ρουμανία.

Επίσης οι καθηγητές παρακολούθησαν επιμορφώσεις στα ακόλουθα ψηφιακά εργαλεία: edpuzle, learning apps ,quizlet και ασχολήθηκαν  με τη σύνταξη της τελικής έκθεσης του προγράμματος. Τέλος είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αρχαία Μεσσήνη, το Ανδρομονάστερο, τη Μεθώνη και τη Σαπιέντζα. Λίγο πριν την αναχώρησή τους δήλωσαν ότι η λήξη του προγράμματος δεν σηματοδοτεί σε καμία περίπτωση και το τέλος της συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages