Συντηρήσεις, καθαριότητα και άλλα θέματα επί τάπητος στη συνάντηση Βασιλόπουλου -Ένωσης Γονέων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συντηρήσεις, καθαριότητα και άλλα θέματα επί τάπητος στη συνάντηση Βασιλόπουλου -Ένωσης Γονέων

Συντηρήσεις, καθαριότητα και άλλα θέματα επί τάπητος στη συνάντηση Βασιλόπουλου -Ένωσης Γονέων

Share This

 


Στο επίκεντρο της συνάντησης με το νέο πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας, Παύλο Χριστόπουλο με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, βρέθηκαν τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων.

Αντικείμενο της συνάντησης τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γενικότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων και θέματα που αφορούν σε συντηρήσεις, καθαριότητα κ.ά ζητήματα. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση, ενόψει δράσεων που προγραμματίζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τις οποίες και θα υποστηρίξει ο Δήμος.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στις σχολικές μονάδες, καθώς επίσης και στον προγραμματισμό για εργασίες συντήρησης κατά τη θερινή περίοδο, ενώ ζήτησε να συνεχιστεί η καλή επικοινωνία που υπάρχει με την Ένωση, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν προβλήματα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι αντιδημάρχοι Μαρία Αγγελή, Αναστάσης Σκοπετέας και Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages