ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share This

 


 
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ https://www.facebook.com/ΕΝΩΣΗ-Ανεξάρτητων-Φοιτητών-Μεσσηνίας-108337095218094/

H Ένωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ... - ΕΝΩΣΗ Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας | Facebook

H Ένωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ Φοιτητών Μεσσηνίας αποτελεί μια συλλογική ΕΝΩΣΗ φυσικών προσώπων μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική, μη συνδικαλιστική οργάνωση στην οποία συμμετέχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του πρώην ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ νυν Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Όραμα της Ένωσης είναι να εκπροσωπεί κάθε φοιτητή της Μεσσηνίας και να προάγει τη συνεργασία για την εξέλιξη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Αποστολή της Ένωσης είναι να συμμετέχει ενεργά σε φοιτητικό και επαγγελματικό επίπεδο, φέρνοντας την αλληλεγγύη , τη γνώση και τους φοιτητές μαζί. Κύριοι σκοποί της Ένωσης, είναι οι ακόλουθοι:

~Η σύσφιγξη των σχέσεων και η επικοινωνία μεταξύ των φοιτητών και αποφοίτων σχολών και άλλων Σχολών Επιστημών Υγείας της Ελλάδας και των άλλων χωρών μέσα από τη γνωριμία και τη συνεργασία σε θέματα κοινού επιστημονικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος και την ευγενή άμιλλα στον επιστημονικό στίβο.
~Η δραστηριοποίηση των φοιτητών στα επιστημονικά και κοινωνικά τους ενδιαφέροντα. Η ενημέρωση τους για τα πλέον πρόσφατα επιτεύγματα, τα νέα πεδία της έρευνας και τις εφαρμογές της σύγχρονης Τεχνολογίας στην επιστήμη.
~Η συμμετοχή των φοιτητών στην έρευνα στο πλαίσιο των πανεπιστημιακών σχολών και η ενημέρωσή τους σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, που ενδιαφέρουν άμεσα την ελληνική και την παγκόσμια κοινότητα.  
~Η συμμετοχή φοιτητών σε προγράμματα που αναπτύσσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι εθνικοί φορείς (όπως π.χ. Πανεπιστήμια, Δήμοι , Φορείς, η διοργάνωση ημερίδων κ.α.). 
~Η οργάνωση εκδηλώσεων επιστημονικού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης συναντήσεων με θέματα εκπαίδευσης, επαγγελματικού προσανατολισμού και κατάρτισης.
~Η συμμετοχή των φοιτητών σχολής σε προγράμματα ενημέρωσης του ευρύτερου πληθυσμού για θέματα οικονομίας, κοινωνικής αντίληψης και συλλογικής δράσης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages