Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα συμμετάσχει ο Παν. Χειλάς που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα συμμετάσχει ο Παν. Χειλάς που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα συμμετάσχει ο Παν. Χειλάς που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Share This

 


Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα συμμετάσχει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Χειλάς, που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σχετικά με την έλλειψη των ψηφιακών δεξιοτήτων και τους κινδύνους του ψηφιακού χάσματος για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 11.00 στο ξενοδοχείο King George.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί προκειμένου να καταθέσουν τις προτεραιότητες και τις ενέργειες που αναλαμβάνει η Πολιτεία για ψηφιακή αναβάθμιση στον εργασιακό τομέα.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί με αφορμή την έρευνα για τις ελλείψεις ψηφιακών δεξιοτήτων στον εργασιακό τομέα που πραγματοποιήθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για λογαριασμό του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών και με την υποστήριξη της Microsoft.

Στόχος της εκδήλωσης να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου φορέα και να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages