ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας κατά της ακρίβειας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας κατά της ακρίβειας

ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας κατά της ακρίβειας

Share This

 


Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κατά της ακρίβειας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 25/06 κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, συνοδευόμενα από στελέχη, επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά της Καλαμάτας.

Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων:

-Πλαφόν στην λιανική τιμή της ενέργειας

-Μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά

-Άμεση μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος

-Παρεμβάσεις στην αγορά καυσίμων

Μήνυμα του Γραμματέα  Γιάννη Νικολακόπουλου: “Είμαστε απέναντι στα σχέδια συρρίκνωσης των τραπεζικών καταστημάτων. Στηρίζουμε τους εργαζόμενους, τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες της υπαίθρου.

Συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και δηλώνουμε παρόντες στην διαμαρτυρία – διαδήλωση της Δευτέρας 27/05 στις 10π.μ. έξω από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στους Γαργαλιάνους.

Καλούμε την κυβέρνηση να νομοθετήσει και να πάψουν οι τράπεζες να κλείνουν τραπεζικά καταστήματα σε ευαίσθητες περιοχές, σε νησιά, σε αγροτικές περιοχές, σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές, ώστε να μην αποκλείονται από την πρόσβαση στον τραπεζικό σύστημα οι συνταξιούχοι και οι πολίτες που δεν είναι εξοικειωμένοι στην ψηφιακή τεχνολογία.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages