ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από τις κοινωνικές δομές της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από τις κοινωνικές δομές της Καλαμάτας

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από τις κοινωνικές δομές της Καλαμάτας

Share This


Απόλυτα ευχαριστημένη όχι μόνο από το σύνολο των κοινωνικών δομών που διαχειρίζεται ο Δήμος Καλαμάτας αλλά και εντυπωσιασμένη από το πόσο ψηλά έχει στην πολιτική του ατζέντα τα κοινωνικά ζητήματα, δήλωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά την επίσκεψή της σε δομές της πόλης.

Ειδικότερα, χθες Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, μετά το πέρας της ομιλίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Χορού για το νέο ΕΣΠΑ, η κυρία Μιχαηλίδου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Θεμάτων, Γιώργο Φάβα, κατευθύνθηκαν στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό «Το Περιβόλι της Γιαγιάς», όπου η υφυπουργός συνομίλησε με το προσωπικό και τον Διευθυντή.

Ακολούθως επισκέφθηκαν τον 5ο Παιδικό Σταθμό Καλαμάτας (Ανάληψη) όπου η κυρία Μιχαηλίδου είδε την λειτουργία του παιδικού και βρεφονηπιακού τμήματος και συνομίλησε με το προσωπικό για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και για τη δουλειά που γίνεται.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Ανατολικό Κέντρο, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠΜΕΑ Δήμου Καλαμάτας, έγινε συνάντηση – συζήτηση με το προσωπικό και ενημέρωση από τη Διευθύντρια Λιάνα Μιχαλοπούλου για τον τρόπο λειτουργίας και τις παροχές των ωφελουμένων, οι οποίο μάλιστα προσέφεραν στην Υφυπουργό δώρα – δημιουργίες τους.

Ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά την κυρία Μιχαηλίδου για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Καλαμάτας, τις δράσεις και τους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής για την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής. Η Υφυπουργός εντυπωσιάσθηκε από όσα γίνονται στο Δήμο Καλαμάτας, τονίζοντας ότι τις ίδιες προτεραιότητες στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής έχει και η κυβέρνηση η οποία έχει προγραμματίσει κοινωνικές δράσεις ύψους 5,3 δις ευρώ μέσω του νέου ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages