Διαλέγουμε Ζωή, Όχι επιβίωση” – Φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαλέγουμε Ζωή, Όχι επιβίωση” – Φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Διαλέγουμε Ζωή, Όχι επιβίωση” – Φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Share This

 


Tο Σάββατο 18/6, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας διοργανώνει το πρώτο της φεστιβάλ με σύνθημα “Διαλέγουμε Ζωή, Όχι επιβίωση” “.

“Οι επιθέσεις που δεχτήκαμε με αφορμή την προώθηση της δράσης μας όχι απλά έπεσαν στο κενό, αλλά γιγάντωσαν και ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας. Έτσι λοιπόν είμαστε πολύ χαρούμενοι/ες που μία μόλις μέρα μετά την αποχώρηση Μητσοτάκη από την πόλη μας, εμείς δηλώνουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως η πολιτική και πολιτιστική ανατροπή που έχουμε ανάγκη ως κοινωνία ξεκινάει από την εργαζόμενη νεολαία μας. Σας καλούμε λοιπόν στις 18/6 από τις 6 και μετά στο Ελεύθερο χώρο πίσω από το πανελλήνιο.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:6μμ Αρχή του φεστιβάλ με μουσική, πολιτικές και πολιτιστικές εκθέσεις7:30μμ Εκδήλωση με θέμα “Δουλεια: Τον τόνο τον βάζουμε εμείς” με ομιλητές/τρια τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχισσα εργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΚωσταντίνος Βλαχάκης, γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑΆγης Ρήγας, επιτροπή εργασιακών νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.Θα παρέμβει και ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης9μμ Συναυλία “Μικρό Αφιέρωμα σε μεγάλα τραγούδια” με τον Βαγγέλη Δούβαλη (φωνή) και τη Χριστίνα Πουπάλου (πιάνο και φωνή) 

 

10:30μμ Συναυλία με τα Υπόγεια ρεύματα

 

12:30πμ+ Εκπλήξεις και ό,τι προκύψει

 

Στο χώρο θα υπάρχει μπαρ, σουβλάκια, χώροι πολιτικών και πολιτιστικών οργανώσεων και πολύ κέφι και αγωνιστική αισιοδοξία για το μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages