Συνάντηση Αχ. Κωνσταντακόπουλου και Θαν. Βασιλόπουλου για την ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνάντηση Αχ. Κωνσταντακόπουλου και Θαν. Βασιλόπουλου για την ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Συνάντηση Αχ. Κωνσταντακόπουλου και Θαν. Βασιλόπουλου για την ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This

 



Η ανάπτυξη της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον μεσσήνιο επιχειρηματία Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, ο Θανάσης Βασιλόπουλος αντάλλαξε απόψεις και έθεσε ζητήματα αναπτυξιακά θέματα που αφορούν τόσο την πόλη της Καλαμάτας όσο και ολόκληρη τη Μεσσηνία. Ο κ. Βασιλόπουλος, με την ευκαιρία της συνάντησης, ενημέρωσε τον κ. Κωνσταντακόπουλο για ζητήματα του Δήμου που συνδέονται με τις προοπτικές ευρύτερα της περιοχής, όπως η συμμετοχή της Καλαμάτας στο Δίκτυο των «100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030».

Ο δήμαρχος, ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντακόπουλο για την προσφορά του γενικότερα στην περιοχή και ειδικότερα στο Δήμο Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Η πιο πρόσφατη δωρεά στο Δήμο, μέσω του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου, αφορούσε το Μνημείο Φωτός που κοσμεί την Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages