Η Περιφέρεια το καλοκαίρι θα χρηματοδοτήσει 50 πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Περιφέρεια το καλοκαίρι θα χρηματοδοτήσει 50 πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις

Η Περιφέρεια το καλοκαίρι θα χρηματοδοτήσει 50 πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις

Share This

 


Τα “τυχερά” Σωματεία που θα χρηματοδοτηθούν για εκδηλώσεις τους το καλοκαίρι αναμένεται να ανακοινώσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 Όπως ανακοινώθηκε, θα χρηματοδοτηθούν συνολικά αυτό το καλοκαίρι 50 πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις. 
Σημειώνεται ότι Σωματεία για εκδηλώσεις τους χρηματοδοτούν και οι Δήμοι και πρέπει να απαντηθεί αν Σωματεία χρηματοδοτούνται και από Δήμους και από την Περιφέρεια αλλά και αν υπάρχουν Σωματεία που δεν χρηματοδοτούνται ούτε από Δήμους ούτε από την Περιφέρεια και γιατί…
Πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια ανακοίνωσε ότι “προτίθεται να συνδράμει οικονομικά τουλάχιστον 50 πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται το φετινό καλοκαίρι στις 5 Περιφερειακές της Ενότητες.
Αυτό γνωστοποιήθηκε σε σύσκεψη που υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα έγινε αργά το απόγευμα την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με αντικείμενο τις φετινές θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, τα σχετικά αιτήματα προς την Περιφέρεια αξιολογήθηκαν, ενώ για όσα απορρίφθηκαν υπάρχει πλήρης αιτιολόγηση.
Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε σε εκδηλώσεις με διεθνές πρόσημο, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, το οποίο η Περιφέρεια θα συνδράμει -“όπως και κάθε διεθνή διοργάνωση με την προϋπόθεση ότι οι εκδηλώσεις τους θα εξακτινώνονται σε όλη την Περιφέρεια” όπως τόνισε ο Π. Νίκας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages