ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στον αγώνα δρόμου 5 Km στην Καλαμάτα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στον αγώνα δρόμου 5 Km στην Καλαμάτα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στον αγώνα δρόμου 5 Km στην Καλαμάτα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Share This

 


150 δρομείς, άνδρες και γυναίκες, διαφόρων ηλικιών  συμμετείχαν σήμερα στον αγώνα δρόμου 5000 km που διοργάνωσαν στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας το ΚΕΘΕΑ Κύτταρο- Οξυγόνο, η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και ο ΣΔΥ Μεσσηνίας με την  υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Με το μήνυμα «Πάμε Μαζί» και μετά από 2 χρόνια απουσίας, ο 4ος αγώνας δρόμου στο κέντρο της πόλης φιλοδοξεί να αποτελέσει μια γιορτή για την πόλη της Καλαμάτας που θα φέρει το μήνυμα κατά των εξαρτήσεων και υπέρ της υγιούς καθαρής ζωής και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η διαδρομή είχε εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 23ης Μαρτίου, (2 στροφές των 2,5klm) και περιλαμβάνει τις οδoύς: Πλ. 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Πατριάρχου Μελετίου – Φαρών – Αλαγονίας – Σπάρτης – Σπάρτης(αριστερά) – Νέδοντος – Βασ. Γεωργίου (Νικηταρά) – Αριστομένους – Σταδίου – Πλ. 23ης Μαρτίου.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

5th ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5k ‘ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ’ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 26/06/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages