ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας στη Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας στη Μεσσήνη

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας στη Μεσσήνη

Share This

 


Μήνυμα ειρήνης και αλληλεγγύης στον βαλλόμενο ουκρανικό λαό αλλά και κατά της οποιασδήποτε μορφής εμπλοκής της Ελλάδας στέλνουν τα μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Μεσσηνίας και απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις της 22ας Μαΐου που θα πραγματοποιηθούν στη Μεσσήνη.

Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας, Αρκαδίας και όλες οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου διοργανώνουν Παμπελοποννησιακή πορεία ειρήνης στην Μεσσήνη την Κυριακή 22 Μάη.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 17:30 στον Κόμβο Μεσσήνης και τερματισμός, συγκέντρωση και συναυλία στις 19:30 στην πλατεία της Μεσσήνης.

Για το σκοπό αυτό η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου με τον Δημήτρη Οικονομάκο και την Αργύρη Σμυρνή για να ενημερώσουν για την δράση αυτή. Παράλληλα η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας δρομολογεί λεωφορείο για την Μεσσήνη, που θα αναχωρήσει στις 15:30 από Τρίπολη και θα περάσει στις 16:15 από Μεγαλόπολη (Κεντρική πλατεία).

• Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!
• Να μην εγκατασταθούν πυρηνικά στον Άραξο και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.
• Να κλείσουν οι ΑμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις!
• Καμιά αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages