ΞΕΚΙΝΑ η μετακίνηση υπηρεσιών από το διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΞΕΚΙΝΑ  η μετακίνηση υπηρεσιών από το διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα

ΞΕΚΙΝΑ η μετακίνηση υπηρεσιών από το διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα

Share This


 Αρχίζει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η μετακίνηση υπηρεσιών από το διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, το οποίο -όπως είναι γνωστό- θα ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί ενεργειακά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο έργου με προϋπολογισμό 10,4 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό γνωστοποιήθηκε σε σύσκεψη που έγινε το πρωί σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και με τη συμμετοχή στελεχών της Περιφέρειας και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η πρώτη υπηρεσία που θα μετακινηθεί θα είναι η Διεύθυνση Μεταφορών, όπως έγινε γνωστό.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών εσωτερικών διαρρυθμίσεων – επισκευών, ενεργειακής αναβάθμισης και στατικής ενίσχυσης του φέροντος οργανισμού του Διοικητηρίου.

Στόχος, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, είναι η διατήρηση του κελύφους και του ύφους της κατασκευής, η επαναφορά του στον αρχικό σχεδιασμό (καθαίρεση των μεταγενέστερων προσθηκών του έκτου ορόφου), η αναπροσαρμογή του σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις των εργασιακών χώρων και τις προδιαγραφές για τα δημόσια κτήρια (προσβασιμότητα αμεα κλπ), ο αειφόρος ενεργειακός σχεδιασμός και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages