Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα

Share This

 



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαΐου στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, λόγω εκτέλεσης από την κατασκευάστρια εταιρεία εργασιών συντήρησης στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου.

Αυτό γνωστοποιεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου με σχετική ανακοίνωσή της, στην οποία διευκρινίζει ειδικότερα:

  • Από τη Δευτέρα 9 έως και την Κυριακή 15 Μαΐου, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοικτή οδό (εκτός σήραγγας).
  • Από την Δευτέρα 9 έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα πραγματοποιείται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Αθήνα (Νεοχωρίου Α), σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages