ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΓΙΟΥ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΓΙΟΥ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΓΙΟΥ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Share This


 Σοκαριστικό το σκηνικό που έζησε μια οικογένεια τα ξημερώματα στην Καλαμάτα. Ο γιός, 41 ετών, κατάφερε χτυπήματα στον πατέρα του χρησιμοποιώντας μαχαίρι και τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, στα χέρια και στην πλάτη που έφθασαν μέχρι τον πνεύμονα, με τον γονιό να χειρουργείται και να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Τραυματισμένη και η μητέρα στα χέρια, της οποίας και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαφεύγει τον κίνδυνο.

Ο δράστης -ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν- συνελήφθη και κρατείται στην Α.Δ. Μεσσηνίας.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης με τον 41χρονο να μαχαιρώνει τον πατέρα του ενώ αυτός κοιμόταν στο σπίτι όπου κατοικούν στην περιοχή του Αντικαλάμου.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

“Συνελήφθη, σήμερα (12.5.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 41χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς ξημερώματα, ευρισκόμενος στην οικία του, τραυμάτισε με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) στην θωρακική χώρα τον 67χρονο πατέρα του, με τον οποίον διέμεναν μαζί.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages