Κριτική Τατούλη σε Νίκα για την επαναλειτουργία σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κριτική Τατούλη σε Νίκα για την επαναλειτουργία σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο

Κριτική Τατούλη σε Νίκα για την επαναλειτουργία σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο

Share This

 


Έντονη κριτική ασκεί σε γραπτή του δήλωση ο Πέτρος Τατούλης στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σχετικά με την επαναλειτουργία σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο την οποία χαρακτηρίζει «ριάλιτι σόου», το οποίο διανύει την τρίτη χρονιά προβολής του.

Αναλυτικά η δήλωση:

Το «ριάλιτι σόου» με τίτλο: «Νίκας-επαναλειτουργία σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο» συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα.

Το «ριάλιτι», που διανύει την τρίτη χρονιά προβολής του, ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2019  όταν για πρώτη φορά ο εμπνευστής-σεναριογράφος-σκηνοθέτης & πρωταγωνιστής του Παναγιώτης Νίκας μας ανακοινώνει την επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο.

Στο τελευταίο τρέιλερ, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 22:04 το βράδυ, ενημερωθήκαμε ότι την επομένη στις 10 Μαΐου 2022, ο κ.Νίκας θα επισκεφθεί για ακόμα μία φορά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με θέμα την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής καθ’όλο το μήκος της!

Μετά τη συνάντηση, ακολούθησε νέο επεισόδιο στις 10 Μαΐου 2022 και ώρα 22:17 το βράδυ, όπου ο κ.Νίκας, αφού ομολόγησε ότι η συνάντηση του ήταν άκαρπη, προσπαθεί να

επιρρίψει ευθύνες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να μη φανεί ψεύτης ο πρωταγωνιστής. Ταυτόχρονα για να υπάρχει ενδιαφέρον, όπως γίνεται σε όλα τα «ριάλιτι», μας ενημερώνει ότι ο ίδιος «δεν υποστέλλει τη σημαία»! Μας ανακοινώνει επίσης συνταρακτικές εξελίξεις, αφού μας προαναγγέλλει ότι την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 10 το πρωί, θα υπάρξει νέα επίσκεψη και θα γίνουν και ανακοινώσεις σε πολιτικό επίπεδο!(Τι να εννοεί άραγε;).

Ας θυμηθούμε τις συναρπαστικότερες στιγμές και ανατροπές του συγκλονιστικού «ριάλιτι» «Νίκας-Σιδηρόδρομος».

  • Στις 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:30 το βράδυ, ο πρωταγωνιστής του Παναγιώτης Νίκας (μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας που την έχει μετατρέψει σε προσωπική σελίδα προβολής του) μας ανακοινώνει ότι θα επαναλειτουργήσει ο σιδηρόδρομος στην Πελοπόννησο «όχι μόνο στη διαδρομή Κόρινθος-Ναύπλιο, αλλά μέχρι την Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη».
  • Στις 27 Μαΐου 2020 και ώρα 22:50 το βράδυ, κυκλοφορεί το τρέιλερ ότι ο κ.Νίκας θα συναντηθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 9 το πρωί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Κώστα Καραμανλή για την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου.
  • Στις 29 Μαΐου 2020 μας ενημερώνει σε πανηγυρικούς τόνους ότι «το τρένο μπήκε στις ράγες» και μέχρι το τέλος του 2020  θα σφυρίξει στη γραμμή Κόρινθος-Ναύπλιο, σε δεύτερη φάση στην Τρίπολη ενώ θα φτάσει μέχρι την Καλαμάτα!

Σε αυτό το πολύ σημαντικό επεισόδιο μας αναφέρει επίσης ότι η Περιφέρεια θα διαθέσει το ποσό των 15.000.000€ για έργα επισκευής και συντήρησης σταθμών.

  • Στις 19 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 21:59 το βράδυ, το «ριάλιτι» πάλι παίρνει φωτιά, αφού ο πρωταγωνιστής του μας ενημερώνει ότι ο εκσυγχρονισμός της γραμμής Κόρινθος-Άργος-Ναύπλιο θα υποβληθεί στην πρόταση αναθεώρησης του «ΕΠ Πελοπόννησος». (Φυσικά στο συναρπαστικό αυτό επεισόδιο αρχίζει και νέο «ριάλιτι» «Νίκας-Φυσικό Αέριο» που δυστυχώς έληξε άδοξα).
  • Στις 29 Μαρτίου 2021 και ώρα 22:23 το βράδυ, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές αφού ο κ.Νίκας ανακοινώνει  ότι επισημοποιήθηκε η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της αναθεώρησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020 και ο ίδιος δίνει εντολή για «σύνταξη πρόσκλησης προς τον ΟΣΕ με αντικείμενο την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου στη γραμμή Κόρινθος-Ναύπλιο (με πίστωση 15.000.000€ από την Περιφέρεια)».
  • Στις 26 Μαΐου του 2021το ενδιαφέρον των εξελίξεων του «ριάλιτι» μεταφέρεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο όπου ο κ.Νίκας ενημερώνει τους Περιφερειακούς Συμβούλους και ανακοινώνει με στόμφο ότι «ότι θα έρθουν νέα βαγόνια σε μερικούς μήνες στην Πελοπόννησο και πως η Ε.Ε. μας έδωσε 12.000.000€ για το έργο από την Κόρινθο μέχρι το Ναύπλιο».
  • Στις 11 Σεπτεμβρίου 2021 το «ριάλιτι» λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη, όπου ο κ.Νίκας μιλώντας στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στην 85η ΔΕΘ ανακοινώνει για πρώτη φορά την ονομασία του σιδηροδρομικού δικτύου Κόρινθος-Ναύπλιο «ως τρένο των αρχαιολογικών χώρων».
  • Στις 13 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:45 το βράδυ, έρχεται η μεγάλη ανατροπή! Ενώ όλοι νομίζαμε όπως μας διαβεβαίωνε  ο κ.Νίκας ότι η χρηματοδότηση της επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου θα γίνει από το ΠΕΠ Πελοποννήσου, ξαφνικά αλλάζει άποψη (λέτε ο πρωταγωνιστής να έπαθε αμνησία;) και μας ανακοινώνει ότι για την χρηματοδότηση της συντήρησης της γραμμής και της επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου θα υποβάλλει πρόταση στο Ταμείο Ανάκαμψης και στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων!

Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν  η «Ατζούν μίντια» … θαυμάζοντας το «one man show», τη μυθοπλασία και τις ανατροπές του συγκεκριμένου «ριάλιτι», μετά το επεισόδιο της Τρίτης 24 Μαΐου 2022, αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες αναζητώντας  νέα επιτυχημένα project

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages