Τέλος Ιουλίου οι μελέτες για την παράκαμψη του Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τέλος Ιουλίου οι μελέτες για την παράκαμψη του Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι

Τέλος Ιουλίου οι μελέτες για την παράκαμψη του Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι

Share This
Στα τέλη του ερχόμενου Ιουλίου θα παραλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τις μελέτες για την παράκαμψη της αρχαίας ακρόπολης του Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Κορώνη, σύμφωνα με την λύση που έχει προκρίνει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. 

Αυτό έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με τη συμμετοχή των αντιπεριφερειαρχών Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη και Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστου Λαμπρόπουλου. “Γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβουμε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης. Υπενθυμίζεται ότι για την παράκαμψη της αρχαίας ακρόπολης του Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Κορώνη, σύμφωνα με την λύση που έχει προκρίνει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, ήδη εκπονούνται γεωλογική μελέτη στην εν λόγω περιοχή, καθώς και η οριστική μελέτη του συγκεκριμένου έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages