Ερώτηση Λαμπρόπουλου προς υΠΑΑΤ για στήριξη της βιολογικής αγροτικής καλλιέργειας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ερώτηση Λαμπρόπουλου προς υΠΑΑΤ για στήριξη της βιολογικής αγροτικής καλλιέργειας

Ερώτηση Λαμπρόπουλου προς υΠΑΑΤ για στήριξη της βιολογικής αγροτικής καλλιέργειας

Share This

 



Ερώτηση του Γιάννη Λαμπρόπουλου, βουλευτή Μεσσηνίας προς τον υΠΑΑΤ σχετικά με την «Μεταφορά των αδιάθετων χρημάτων, από την Δράση 11.2.1:Ενισχύσεις για την διατήρηση σε βιολογικές πρακτικές, στη Δράση 11.1.1. : Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές.»

ΕΡΩΤΗΣΗ

 ΠΡΟΣ: Κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΘΕΜΑ: Μεταφορά των αδιάθετων χρημάτων, από την Δράση 11.2.1:Ενισχύσεις για την διατήρηση σε βιολογικές πρακτικές, στη Δράση 11.1.1. : Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές.

Η στήριξη και με κάθε τρόπο ενίσχυση, της βιολογικής καλλιέργειας και των αγροτών μας, που προτίθενται να ασχοληθούν με αυτήν, είναι και θα πρέπει πάντα να είναι, στόχος του Υπουργείου σας, με δεδομένα και γνωστά τα οφέλη για τους αγρότες μας, για την ποιότητα των προϊόντων μας, την υγεία των καταναλωτών και φυσικά την αύξηση των εξαγωγών της χώρας μας.

Προς τούτο, αφού στη Δράση 11.2.1.: Ενισχύσεις για την διατήρηση σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στη Γεωργία για τις μόνιμες καλλιέργειες, κηπευτικά και αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά, υπάρχουν αδιάθετα χρήματα, θα ήταν χρήσιμο αυτά, να διατεθούν για τη Δράση 11.1.1.:Ενισχύσεις για την μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στη Γεωργία για τις μόνιμες καλλιέργειες, κηπευτικά και αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά.

Κατόπιν αυτών, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Πρόκειται τα αδιάθετα χρήματα από τη Δράση 11.2.1. να διατεθούν για τη Δράση 11.1.1;

Ο ερωτών βουλευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages