Στρώνεται ο νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο Πλατύ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στρώνεται ο νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο Πλατύ

Στρώνεται ο νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο Πλατύ

Share This

 


“Το όνειρο πολλών χρόνων έχει μπει στην τελική ευθεία”, λένε στον Ατρόμητο

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο γήπεδο Πλατύ και όπως όλα δείχνουν ο Ατρόμητος θα το εγκαινιάσει με την έναρξη της νέας σεζόν. Το έργο (προϋπολογισμού 175.000 ευρώ) που υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αφορά στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα, στην τοποθέτηση περίφραξης αλλά και άλλων εργασιών που θα μετατρέψουν το γήπεδο σε στολίδι για την περιοχή. Όπως αναφέρει ο Ατρόμητος Πλατύ έχει ξεκινήσει ήδη η τοποθέτηση του χλοοτάπητα και σχεδόν παράλληλα θα ξεκινήσει η κατασκευή της περίφραξης.

“Βούληση της Διοίκησης ήταν η επιστροφή της ομάδας μας στην φυσική της έδρα να γίνει πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στην νέα πλέον κατηγορία, και όπως φαίνεται αυτό θα πραγματοποιηθεί! Στρώνεται ο τάπητας και παίρνει σιγά σιγά την μορφή που πρέπει ο αγωνιστικός χώρος. Πολύ σύντομα, σχεδόν παράλληλα, θα γίνει και η περίφραξη ώστε ο χώρος να ασφαλιστεί. Το όνειρο πολλών χρόνων έχει μπει στην τελική ευθεία!
Η φετινή χρονιά θα συνδυαστεί άψογα από την εκπληκτική πορεία και άνοδο της ομάδας μας με την επιστροφή στην φυσική έδρα μας σε ένα πλήρες ανακαινισμένο γήπεδο!”

platy-gipedo-1

platy-gipedo-1-2

platy-gipedo-1-3

platy-gipedo-1-4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages