ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΙΟΥ Ξύλου και Λείψανα των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης ΣΤΗΝ Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΙΟΥ Ξύλου και Λείψανα των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης ΣΤΗΝ Καλαμάτα

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΙΟΥ Ξύλου και Λείψανα των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης ΣΤΗΝ Καλαμάτα

Share This

 


Με λαμπρότητα και κατάνυξη η πόλη της Καλαμάτας υποδέχθηκε απόψε απότμημα εκ του Τιμίου Σταυρού και αποτμήματα Λειψάνων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τα οποία φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Αιμυαλών Αρκαδίας.

Τα Ιερά Θησαυρίσματα υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου, εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και πλήθους πιστών.

Στη συνέχεια, εναποτέθηκαν στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Καλυβίων Καλαμάτας, ενώ ακολούθησε η τέλεση Αρχιερατικού Εσπερινού.

  

Με το πέρας της Ακολουθίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νεοαναγερθείσης ενοριακής αίθουσας, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς, ευχήθηκε ο Τίμιος Σταυρός και τα Άγια Λείψανα να χαρίζουν υγεία, να αποτελούν ενίσχυση στις όποιες δοκιμασίες και να χαριτώνουν τη ζωή όλων.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages