Οι 8 καλύτερες ομάδες κορασίδων μπάσκετ συναντώνται στη Μεσσήνη - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Οι 8 καλύτερες ομάδες κορασίδων μπάσκετ συναντώνται στη Μεσσήνη

Οι 8 καλύτερες ομάδες κορασίδων μπάσκετ συναντώνται στη Μεσσήνη

Share This

 


Οι οκτώ καλύτερες ομάδες κορασίδων μπάσκετ της Ελλάδας θα αγωνιστούν σε Μεσσήνη και Καλαμάτα κατά την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων,  από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2022.

Για τον προγραμματισμό του αγωνιστικού πενθημέρου, συζήτησαν χθες με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο στο γραφείο του, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Νίκος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης, ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Θανάσης Μακαρούνης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μπάμπης Μακρής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης και στο Γήπεδο της Τέντας. Οι δύο Δήμοι της Μεσσηνίας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του πανελλαδικού ενδιαφέροντος για τους φιλάθλους του μπάσκετ, καθώς τα 8 καλύτερα Σωματεία Κορασίδων Καλαθοσφαίρισης θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τον τίτλο.

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος αγωνίζονται οι παρακάτω οκτώ ομάδες: Παναθηναϊκός, Εσπερίδες, Παναθλητικός, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Ανδρογέας Ηρακλείου, Άμιλλα Τρίπολης, Κρόνος Αγίου Δημητρίου και Ολυμπιακός Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages