Συνελήφθησαν δύο άτομα -Κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά κάνναβης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνελήφθησαν δύο άτομα -Κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο άτομα -Κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά κάνναβης

Share This


 Συνελήφθησαν, χθες (12.5.2022) το πρωί, στην Αθήνα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 58χρονη και 63χρονος, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες, κυρίως κάνναβη, στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

 Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία τους, όπου βρέθηκαν, συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -2.550,3- γραμμαρίων,
  • -9- τσιγαριλίκια κάνναβης,
  • -1- ζυγαριά ακριβείας και
  • -2- κινητά τηλέφωνα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages