Η ΕΠΣ Μεσσηνίας και ο Δήμος Μεσσήνης φιλοξενούν την προεπιλογή Εθνικής Παίδων Κ15-Κ14 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας και ο Δήμος Μεσσήνης φιλοξενούν την προεπιλογή Εθνικής Παίδων Κ15-Κ14

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας και ο Δήμος Μεσσήνης φιλοξενούν την προεπιλογή Εθνικής Παίδων Κ15-Κ14

Share This

 


Σε μία ακόμη πρωτοπορία προχωρά η ΕΠΣ Μεσσηνίας η οποία ως διοργανώτρια και σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης, φιλοξενεί την Πέμπτη, 19 Μαΐου δύο αγώνες αναπτυξιακού χαρακτήρα στο Δημοτικό Στάδιο της γείτονα πόλης.

Στη 13:00 το μεσημέρι αγώνα Κ14 (2008) και στις 15:00 αγώνα Κ15 (2007) με τη συμμετοχή των νομών Μεσσηνίας, Λακωνίας και Ηλείας. Η σύσταση για τη διενέργεια δοκιμής ποδοσφαιριστών από τη Μεσσηνία έγινε από τον προπονητή των Μικτών ομάδων Θ. Τσούκλερη.

Σε κάθε ηλικιακή ομάδα θα δοκιμαστούν 8 ταλέντα (συνολικά 16 ποδοσφαιριστές) με τις προσδοκίες να είναι μεγάλες καθώς το ταλέντο είναι περίσσιο και ο ζήλος για διάκριση ακόμα μεγαλύτερος.

Ο Δήμος Μεσσήνης αγκαλιάζει για ακόμη μία φορά τον αθλητισμό του νομού και θα φιλοξενήσει με όλες τις προδιαγραφές, οι οποίες χρειάζονται, αυτή τη τόσο σημαντική ποδοσφαιρική ημερίδα συμμετέχοντας ενεργά στις πρωτοβουλίες της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Μπάμπης Μακρής, αρωγός σε ακόμη μία αθλητική πρωτοπορία για τη περιοχή, δήλωσε αποκλειστικά στο Best: «Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε στον δήμο μας νέους ποδοσφαιριστές, που αποτελούν το μέλλον του ποδόσφαιρο σε Μεσσηνία Ηλεία και Λακωνία, ευελπιστούμε και σε εθνικό επίπεδο Αποδεικνύουμε με πράξεις ότι επιτελούμε τον ρεαλιστικό ρόλο της αυτοδιοίκησης στον τομέα του αθλητισμού, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να προσφέρουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις στους νέους αθλητές!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages