ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

Share This

 


Βουτιά… για τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα της απελευθέρωσης των μέτρων καθώς τις τελευταίες ώρες κατεγράφησαν 4.175 μολύνσεις στη χώρα, με τους διαωληνωμένους να ανέρχονται σε 277 και τους θανάτους σε 28, εκ των οποίων ο ένας στη Μεσσηνία. Στην Πελοπόννησο τα κρούσματα είναι 427 και συγκεκριμένα: στην Αχαϊα 79, στην Κορινθία 77, στη Μεσσηνία 74, στην Ηλεία 60, στην Αργολίδα 53, στην Αρκαδία 49 και στη Λακωνία 35. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 149 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 121.135(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).


Μια ακόμη απώλεια σημειώθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας καθώς έχασε τη μάχη ένας ηλικιωμένος άνδρας 82 ετών ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό.
Παράλληλα δύο άτομα παραμένουν διασωληνωμένα στη ΜΕΘ Covid ενώ έγινε μια εισαγωγή στην Κλινική και είχαμε ένα εξιτήριο. Η συνολική εικόνα πάντως στην τροχιά της αποκλιμάκωσης είναι καλύτερη, αφού νοσηλεύονται 14 ασθενής, όμως ο κορωνοϊος είναι ακόμη εδώ και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, θα πρέπει να προσέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages