ΠΑΕ Καλαμάτα τα δίνει όλα με Λεβαδειακό - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

ΠΑΕ Καλαμάτα τα δίνει όλα με Λεβαδειακό

ΠΑΕ Καλαμάτα τα δίνει όλα με Λεβαδειακό

Share This


24ωρα πριν το πρώτο ματς της χρονιάς στο ανακαινισμένο γήπεδο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας με τον Λεβαδειακό, η ΠΑΕ ευχαριστεί την περιφέρεια Πελοποννήσου για τον κομβικό ρόλο και την αρωγή της ώστε το γήπεδο να ολοκληρωθεί και πλέον πληρώντας τις απαιτούμενες προδιαγραφές να μπορεί να φιλοξενήσει τη διεξαγωγή αγώνων Α΄ κατηγορίας. 

Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τις ευχαριστίες της

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα στον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα για την προσωπική του διαχρονική και καταλυτική συμμετοχή και το ενδιαφέρον του για την ομαδα της Πόλης μας που αξίζει να αγωνίζεται σε σύγχρονο χλοοτάπητα.

Επίσης ευχαριστούμε και το Δήμο Καλαμάτας, τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο και τον Αθλητικό του φορέα καθώς επίσης και τον εργολάβο ανακατασκευής του χλοοτάπητα κ. Φάνη Γεννάτο και τους προσκαλούμε αύριο στον αγώνα της ομάδας μας με το Λεβαδειακό.”

Νωρίτερα Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαρίστησε “το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεσσήνης και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αθανασόπουλο για την παραχώρηση του Σταδίου, ώστε η Μαύρη Θύελλα να αγωνιστεί εκεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η ομάδα μας επιστρέφει στο Σπίτι της. Στην Παραλία όπου είναι η φυσική μας έδρα.

Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα κάνει το γήπεδο μας εφάμιλλο των καλύτερων της πατρίδας μας σε επίπεδο ποιότητας χόρτου και καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αύριο και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 9 πμ έως τις 4 μμ, ενώ την Τετάρτη από τις 9 πμ μέχρι τις 2 μμ. Θα πωλούνται στη συνέχεια και στα εκδοτήρια του γηπέδου μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού.”

Πλήρης αποστολή με Λεβαδειακό

Στα λοιπά αγωνιστικά, η ομάδα  φαίνεται να έχει ανασυνταχθεί και βλέπει τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό… ως ζήτημα τιμής. Μια ευκαιρία για την εκπλήρωση ενός ακόμη στόχου. Μιας νίκης γοήτρου.

Μοναδικός διαφορετικός παράγοντας το γήπεδο. Το ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο της παραλίας με τον ολοκαίνουργιο τάπητα είναι ένα στοιχείο που έχει αλλάξει και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όχι μόνον οι παίκτες της Καλαμάτας αλλά και του Λεβαδειακού καθώς στην ουσία πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό τερέν. Βέβαια αυτό εκτιμάται πως θα βοηθήσει σε επίπεδο απόδοσης. Αν μη τι άλλο οι δυο ομάδες σε αυτό το κομμάτι θα παίξουνε επί ίσοις όροις.

Η ομάδα προσμένει στην παρουσία του κόσμου της στο ανακαινισμένο γήπεδο θα αποτρέψει τον εκμηδενισμό της προσπάθειας που έγινε τη φετινή χρονιά με τα όσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει στην πορεία, τα οποία δεν ήταν λίγα ούτε και αμελητέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages