ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ “Η αναπτυξιακή προοπτική της Καλαμάτας δεν μπαίνει στη ζυγαριά της μικροπολιτικής ” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  “Η αναπτυξιακή προοπτική της Καλαμάτας δεν μπαίνει στη ζυγαριά της μικροπολιτικής ”

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ “Η αναπτυξιακή προοπτική της Καλαμάτας δεν μπαίνει στη ζυγαριά της μικροπολιτικής ”

Share This

 


Ξεκάθαρος για ό,σα αφορούν στη διεκδίκηση του έργου των στρατηγικών αστικών αναπλάσεων από το Δήμο Καλαμάτας, παρουσιάστηκε ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

«Ως Δημοτική Αρχή προτάσσουμε την πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου. Για εμάς η αναπτυξιακή προοπτική της Καλαμάτας δεν μπαίνει στη ζυγαριά της μικροπολιτικής και των σκοπιμοτήτων. Μέχρι σήμερα έχουμε διεκδικήσει και έχουμε εντάξει προς χρηματοδότηση νέα έργα που ξεπερνούν τα 50 εκατ. € και συνεχίζουμε υλοποιώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας και τον σχεδιασμό που έχουμε καταρτίσει ως Δημοτική Αρχή”, ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου -σήμερα, Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022- ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με αφορμή τη διεκδίκηση του έργου «Στρατηγικές αστικές παρεμβάσεις για την ολοκληρωμένη ανάπλαση του κεντρικού τμήματος της πόλης της Καλαμάτας», για το οποίο έχει υποβληθεί πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου σε πρόσκληση του ΥΠΕΝ που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Και συνέχισε: “Σε αυτή την κατεύθυνση, ταχύτατα κινηθήκαμε για τη διεκδίκηση ενός σπουδαίου έργου, προϋπολογισμού που αγγίζει τα 10 εκατ. € και αφορά αναπλάσεις οδών σε κεντρικά τμήματα της πόλης. Μια διεκδίκηση εντός ενός χρονικά ασφυκτικού πλαισίου.

Την Τρίτη 26 Απριλίου 2022, θα συνεδριάσουν τα συλλογικά όργανα του Δήμου και θα τεθούν προς έγκριση οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με τις διορθώσεις – τροποποιήσεις που έχουν ενσωματωθεί σε αυτές από τους μελετητές της “Αναπτυξιακής Μεσσηνίας”, λαμβάνοντας υπόψη και παρατηρήσεις που εκφράστηκαν σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Είμαι βέβαιος ότι τα μέλη του Δ.Σ. θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα επιτρέψουν να χαθεί ένα σπουδαίο έργο για την πόλη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages