ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας

Share This


Την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 και ώρα 17:00, συνεχίζονται οι δράσεις του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας, με την 3η παρουσίαση της Εκπαιδευτικής – Συμβουλευτικής περιόδου.

Οι συμμετέχοντες  (μαθητές και καθηγητές), αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα παρουσίαση του κ. Κωνσταντίνου Καλοβρέκτη, Διδάσκων του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Συντονιστή της Επιστημονικής Επιτροπής STEAM του ΕΛ/ΛΑΚ καθώς και του Προγράμματος ΕΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ του Παραρτήματος Λιβαδειάς, με θέμα «Physical Computing και Ρομποτική». Εισαγωγικές έννοιες επί του θέματος που θα αναπτυχθεί, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναγνώσουν μέσω της σύντομης ανάπτυξής του πατώντας ΕΔΩ.

Επίσης θα συμμετέχει ο κ. Κωστάκης Ονούφριος, Καθηγητής Πληροφορικής στο 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης, Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων, ΜSc Πληροφοριακά Συστήματα, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και έχει διατελέσει κριτής σε Τελικούς Ολυμπιάδων, ώστε να παρέχει πληροφορίες  και συμβουλές στις συμμετέχουσες ομάδες του Φεστιβάλ, σχετικά με την εφαρμογή και ολοκλήρωση της εφαρμογής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του κ. Καλοβρέκτη, να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το θέμα που θα αναπτυχθεί, αλλά και να υποβάλλουν τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογής τους στον κ. Κωστάκη,

Α) ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο (μέσω ΖΟΟΜ):

https://us02web.zoom.us/j/86430089703?pwd=SmZUNTAzNEhJeFN0TkV2SkxWeDFTUT09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages