Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων βατήρων της πισίνας του Κολυμβητηρίου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων βατήρων  της πισίνας του Κολυμβητηρίου Καλαμάτας

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων βατήρων της πισίνας του Κολυμβητηρίου Καλαμάτας

Share This


Ολοκληρώθηκε σήμερα η τοποθέτηση των νέων βατήρων και στην ανατολική πλευρά της πισίνας του Κολυμβητηρίου Καλαμάτας. Προ καιρού είχαν τοποθετηθεί ισάριθμοι νέας τεχνολογίας βατήρες στην δυτική πλευρά της πισίνας.

Έτσι, ύστερα από ένα σύνολο παρεμβάσεων από την δημοτική  αρχή και τον αρμόδιο οργανισμό το κολυμβητήριο της πόλης αναδεικνύεται σιγά σιγά σε έναν εκσυγχρονισμένο αθλητικό χώρο.

Τις παρεμβάσεις καλωσορίζουν τα σωματεία και οι παράγοντές τους με πρώτο τον Στάθη Μπακολιά που αναφέρθηκε στο γεγονός μέσω των social media:


Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού Παναγιώτη Βασιλόπουλο για τις παρεμβάσεις που γίνονται στο δημοτικό κολυμβητήριο ώστε η πόλη μας να αποκτήσει έναν εκσυγχρονισμένο αθλητικό χώρο. Υπάρχουν βέβαια πολλά ακόμα προς βελτίωση, θέληση βλέπουμε ότι υπάρχει, οπότε με σωστό προγραμματισμό βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages