ΠΥΡΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΥΡΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΥΡΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share This

 


Πύρινο μέτωπο μαινόταν για ώρες χθες στην περιοχή της Ασπροπουλιάς, όπου άμεσα έσπευσαν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής με 20 Πυροσβέστες για την κατάσβεσή της.

Το πυροσβεστικό έργο δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς οι καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα οι θυελλώδεις άνεμοι, δυσχαίρεναν από την αρχή τις προσπάθειες των πυροσβεστών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι φωτιά έχει περιοριστεί.

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα στην Πυροσβεστική καθώς μεγάλη φωτιά έχει απλωθεί στην περιοχή της μεταξύ Ανθούσας και Σκάλας. Εκεί έσπευσαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρώντας την κατάσβεσή της τόσο από την Καλαμάτα όσο και από το κλιμάκιο του Μελιγαλά, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και ενάερια μέσα. Οι ισχυροί ανέμοι ωστόσο δημιούργησαν σοβαρά ζητήματα με τις εστίες που ξέσπασαν και ήταν αρκετές κύρια λόγω αγροτικών εργασιών. Μεγάλη η μάχη της Πυροσβεστικής μέχρι αυτή την ώρα στα Διάσελλα κοντά στην Σκάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages