ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Καλαμάτα ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάϊατ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Καλαμάτα ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάϊατ

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Καλαμάτα ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάϊατ

Share This

 


ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΛΟΓΩ...ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ Η Παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ και της υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως  στην Καλαμάτα το Διεθνές Συνέδριο για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τη Διεθνή Επιτρο­πή δια την διατήρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος και την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν αύριο, Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 2:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Elite City Resort, το οποίο θα διαρκέσει τρείς ημέρες (25-27/2/2022) και θα συμμετάσχουν είτε με φυσική παρουσία, είτε με τηλεδιάσκεψη περισσότεροι από 100 Σύνεδροι από Αμερική, Ευρώπη και Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν διάφορες πτυχές του θέματος.

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου, χαιρέτισαν η Υπουρ­γός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως,τ και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατα τη διάρκεια του Συνεδρίου ανέπτυξε το θέμα: «Το ήθος της Ορθοδοξίας έναντι του Ολοκαυτώματος και των Γενοκτονιών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages