Συγκέντρωση στην Καλαμάτα για τον προλιμένα της πόλης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συγκέντρωση στην Καλαμάτα για τον προλιμένα της πόλης

Συγκέντρωση στην Καλαμάτα για τον προλιμένα της πόλης

Share This

 


Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» καλεί τους φίλους της και όλους τους πολίτες της Καλαμάτας να δώσουμε το παρών στο κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας Για την Προστασία του Προλιμένα Καλαμάτας» την Παρασκευή στις 7:00 μ.μ. στον πεζόδρομο της Αριστομένους μπροστά  από το ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας, ώστε να ακυρωθούν τα σχέδια υποβάθμισης και καταστροφής της παραλίας του προλιμένα της Καλαμάτας.

“Έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στις νέες γενιές και σε όσους θα έρθουν μετά από εμάς αλώβητο το φυσικό τοπίο της παραλίας του προλιμένα  από καταστροφικές και αχρείαστες επεμβάσεις που θα το αλλοιώσουν και θα το υποβαθμίσουν. Πρέπει να προστατεύσουμε αυτό το μοναδικό φαινόμενο που μας χάρισε η φύση να μπορούν οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα ακριβώς δίπλα στο λιμάνι ακόμη και το χειμώνα.

Τη δύναμη την έχουν πάντα οι ενεργοί πολίτες  όταν παλεύουν για τη ζωή και το δίκιο. Και ο αγώνας για την προστασία του προλιμένα είναι δίκαιος γιατί είναι αγώνας:  Για τη προστασία του  φυσικού περιβάλλοντός, για  τα   συμφέροντα των πολιτών και  για τη  διατήρηση της  ταυτότητας  της ιστορίας και της ίδιας της ζωής  της  πόλης της Καλαμάτας και των πολιτών της.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages