Τη δημιουργία Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στην Μπούκα προτείνει ο Γ. Λάσκαρη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τη δημιουργία Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στην Μπούκα προτείνει ο Γ. Λάσκαρη

Τη δημιουργία Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στην Μπούκα προτείνει ο Γ. Λάσκαρη

Share This

 


Συγχαρητήρια επιστολή για την ανάληψη των καθηκόντων της απέστειλε στην νέα πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Λάσκαρης.

Επίσης, στην επιστολή του ο κ. Λάσκαρης εκφράζει την ελπίδα για τη δημιουργία Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στην παραλία της Μπούκας, καθώς αποτελεί κοινό όραμα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα ο κ. Λάσκαρης αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη ανακούφιση και ελπίδα οι συμπολίτες μου στην πόλη της Μεσσήνης και της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας ενημερώθηκαν πως ένα από τα δικά σας οράματα είναι και δικό τους εδώ και πολλές δεκαετίες. Η Δημιουργία Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στην παραλία της Μπούκας στη Μεσσήνη Μεσσηνίας είναι ένα μεγαλόπνοο έργο που θα αναβαθμίσει την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου. Η πόλη της Μεσσήνης  και γειτονικές πόλεις έχουν  τη δυναμική και προσφέρονται για την στήριξη μιας τέτοιας δομής με υπερσύγχρονο εξοπλισμό καθώς διαθέτουν αγορά και υπηρεσίες απαραίτητες για ένα τέτοιο εγχείρημα. Η θέση που προορίζεται για την δημιουργία της Σχολής είναι πολύ κοντά στη θάλασσα και πλησίον ενός εμβληματικού τοπόσημου του ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ της ΜΠΟΥΚΑΣ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages