Γ. Μπελά «Η Καλαμάτα συνεχίζει να στοχεύει ψηλά» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Γ. Μπελά «Η Καλαμάτα συνεχίζει να στοχεύει ψηλά»

Γ. Μπελά «Η Καλαμάτα συνεχίζει να στοχεύει ψηλά»

Share This

 


Στο καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μετά και την αποχώρηση του Νίκου Αναστόπουλου, την θέληση όλων να δώσουν το 100% για την επίτευξη του στόχου της «Μαύρης Θύελλας», τη δυναμική του ρόστερ και την πίστη στο πλάνο που χτίστηκε από την αρχή της σεζόν  αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπελά που πλέον έχει πάρει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στην μεσσηνιακή ΠΑΕ.

Μετά το 0-0 με την ΑΕΚ Β και εν όψει του μαραθωνίου που έπεται στο πρωτάθλημα της Super League II ο κ. Μπελά τόνισε πως παρά τις όποιες αντιδράσεις υπήρξαν από την αποχώρηση του πρώην κόουτς, άπαντες στην ομάδα παραμένουν συσπειρωμένοι και συγκεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο που έχει φέτος η ιστορική ομάδα του νομού.

Η αφοσίωση στον στόχο και η τήρηση του πλάνου που εξ αρχής τέθηκε στην ομάδα είναι το σημείο κλειδί για τη συνέχεια και η πεποίθηση του ιδίου πως με μερικές πινελιές και αλλαγές που δεν θα κλονίσουν το υπάρχον συμπαγές σχήμα η Καλαμάτα θα πορευθεί με τον ίδιο διεκδικητικό της ρυθμό και στη συνέχεια.

Πλέον το βάρος πέφτει στην προπόνηση της τακτικής για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Β΄ από τον οποίο δήλωσε με στόμφο πως η Καλαμάτα είναι ανώτερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages