ΟΙ ημερομηνίες ενημέρωσης των θιγόμενων ιδιοκτητών από την επίταξη για το έργο στην 7ης Επαρχιακή Οδό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΙ ημερομηνίες ενημέρωσης των θιγόμενων ιδιοκτητών από την επίταξη για το έργο στην 7ης Επαρχιακή Οδό

ΟΙ ημερομηνίες ενημέρωσης των θιγόμενων ιδιοκτητών από την επίταξη για το έργο στην 7ης Επαρχιακή Οδό

Share This

 


Επαναληπτική ενημέρωση για τις διαδικασίες επίταξης του έργου «Βελτίωση 7ης Ε.Ο. (Τμήματα Μεσσήνη-Εύα και Εύα-Λάμπαινα)» θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα 15 και 16 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Μεσσήνης για όσους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες δεν προσήλθαν στην πρώτη ενημέρωση. Για τις διαδικασίες θα ενημερώσουν υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνονται νέες ημερομηνίες ενημέρωσης όσων θιγόμενων ιδιοκτητών δεν προσήλθαν κατά το προηγούμενο διάστημα από 27 έως 31 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Μεσσήνης, προκειμένου να ενημερωθούν από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την επίταξη εν όψει της κατασκευής του έργου «Βελτίωση της 7ης Ε.Ο. Μεσσηνίας (Τμήματα Μεσσήνη-Εύα και Εύα-Λάμπαινα)».

Ειδικότερα καλούνται οι θιγόμενοι ιδιοκτήτες των Τοπικών Κοινοτήτων Αριστοδημείου, Λάμπαινας, Αγριλιάς, Αμφιθέας, Εύας, Καρτερολίου, Μαυροματίου, Πιπερίτσας και Τριόδου να παραβρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Μεσσήνης την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου ή την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 κατά τις ώρες 10 π.μ. έως 1 μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες επίταξης και στη συνέχεια να υπογράψουν τις σχετικές αποδείξεις-δηλώσεις που αφορούν τις ιδιοκτησίες τους».

Για τη διευκόλυνση των ιδιοκτητών ακολουθούν τα αρχεία με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την εξουσιοδότηση.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Επίταξης 1

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages