ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ

Share This

 


Με την ανησυχία σε πρώτο πλάνο και στο φόντο της αυξημένης καταγραφής κρουσμάτων, παραμένει η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Οι ειδικοί συνιστούν σε όλους προσοχή καλώντας μας να κάνουμε δυο μήνες ακόμα υπομονή, καθώς από την Άνοιξη φαίνεται πως όλα θα είναι καλύτερα. 


Κανονικά παρά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και την επέλαση της «Ελπίδας» θα διεξαχθεί το μάθημα στα σχολεία όλων των Δήμων της Μεσσηνίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις επηρεάζεται λιγότερο από τα έντονα φαινόμενα.

Αντίθετα, κλειστά θα είναι τα σχολεία σε όλους της Δήμους της Κορινθίας και της Αργολίδας, καθώς και της Αρκαδίας με μοναδική εξαίρεση τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Σε ό,τι αφορά στη Λακωνία, κλειστά, τα σχολεία θα μείνουν μόνο στο Δήμο Σπαρτιατών.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου που δε θα ανοίξουν οι σχολικές μονάδες, το μάθημα θα γίνει μέσω τηλεκπαίδευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages